Hemtjänst

Vi prioriterar alltid dig som kund och lyssnar på dina önskemål.

Som alla andra hemtjänster har vi ett biståndsbeslut som vi följer men det viktiga för oss är att du kan utforma vad du vill ha hjälp med när vi besöker dig.  Skulle du känna för att gå ut och ta en promenad istället för att vi enbart städar den dagen så gör vi självklart det.  Det är ditt hem och dina behov.

 

Vi lägger stort fokus på att vara behjälpliga gällande ditt biståndsbeslut för vi vet att orken inte alltid finns där. Tillsammans med dig går vi igenom vad du behöver och om det är något du vill ändra på.
Det är du som bestämmer!

hemtjanst-800x533

OM DU VILL ATT VI KONTAKTAR DIG KAN DU FYLLA I FORMULÄRET NEDAN

Så här går du tillväga för att välja oss

 

För att välja Anki Bakkes Hemtjänst kan följande steg göras:

 

 

  • Vi informerar dig om företaget, arbetssätt, personal och de tjänster vi kan erbjuda. Du är även välkommen att besöka oss

 

  • Därefter hänvisar vi dig vidare till äldre direkt  08-80 65 65 (aldredirekt@service.stockholm.se) där ansöker du om att få komma i kontakt med en biståndshandläggare

 

  • Till biståndshandläggaren säger du att du vill välja Anki Bakkes Hemtjänst som din utförare

 

  • Biståndshandläggaren kontaktar sedan oss och gör en beställning

 

  • Vår kvalitetssamordnare bokar in ett möte med dig där ni går igenom dina behov och önskemål och upprättar på så sätt en veckoplan. Vi utser sedan en kontaktperson som kommer att ha den övergripande kontakten med dig när det gäller de vardagliga sysslorna.

Ert namn (obligatoriskt)

Ert telefonnummer (obligatoriskt)

Er epostadress (obligatoriskt)

Meddelande (obligatoriskt)