Boendestöd

Att ta hand om barn, bostad, arbete och relationer kan kännas övermäktigt för alla människor under vissa perioder i livet, har man dessutom någon form av psykisk ohälsa kan det vara omöjligt att få det att gå ihop. Därför är våra medarbetare utbildade för att hjälpa till med det.

 

Vi stöttar i den dagliga vardagen genom att tillsammans upprätta en genomförandeplan som består av när och hur du vill ha hjälp.  Mål och delmål är en stor del av verksamhetens arbetssätt och genom att sätta upp ett antal sådana förtydligas behoven mer och du kan tillsammans med medarbetaren börja ta kontroll över ditt liv igen.

 

Hjälp med boende

Vi är vana att hjälpa dig som ej har en fast bostad för tillfället eller som bor på ett stödboende. Vi hjälper till att ordna med ansökningar till bostad, arbetsförmedlingar och rehabilitering.
Vi ser till att räkningar betalas och att du uppfyller och upprätthåller de krav som ställs för att få ett eget boende.

OM DU VILL ATT VI KONTAKTAR DIG KAN DU FYLLA I FORMULÄRET NEDAN

Så här går du tillväga för att välja oss

 

För att välja Anki Bakkes Hemtjänst kan följande steg göras:

 

 

  • Vi informerar dig om företaget, arbetssätt, personal och de tjänster vi kan erbjuda. Du är även välkommen att besöka oss

 

  • Därefter hänvisar vi dig vidare till äldre direkt  08-80 65 65 (aldredirekt@service.stockholm.se) där ansöker du om att få komma i kontakt med en biståndshandläggare

 

  • Till biståndshandläggaren säger du att du vill välja Anki Bakkes Hemtjänst som din utförare

 

  • Biståndshandläggaren kontaktar sedan oss och gör en beställning

 

  • Vår kvalitetssamordnare bokar in ett möte med dig där ni går igenom dina behov och önskemål och upprättar på så sätt en veckoplan. Vi utser sedan en kontaktperson som kommer att ha den övergripande kontakten med dig när det gäller de vardagliga sysslorna.

Ert namn (obligatoriskt)

Ert telefonnummer (obligatoriskt)

Er epostadress (obligatoriskt)

Meddelande (obligatoriskt)